top of page

29.06.2023

Хочемо поділитися з вами особливою історією надії та підтримки, яка розгорнулася сьогодні у смт Коблєво та Рибаківка Миколаївської області. Місця в нашій країні, які потерпали від обстрілів, але саме тут продовжують жити віра у перемогу, надія на мирне майбутнє та неймовірна солідарність.

Сьогоднішній день був присвячений інформаційній сесії "Травма війни", організованій командою Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» спільно з International Rescue Committee за підтримки Європейського Союзу. Ця ініціатива була спрямована на підтримку внутрішньо переміщених осіб та людей, які опинилися в скрутному життєвому становищі.

У цій спеціальній сесії взяли активну участь психологи команди Марія Мілославська та Ксенія Івашова, які своїм розумінням і теплотою допомогли заспокоїти і підтримати серця тих, хто пережив травматичні події. Вони звернулися до присутніх зі словами спокою та надії, створюючи атмосферу довіри та зцілення. Безцінна робота наших фахівців змусила учасників сесії знову повірити в себе та в майбутнє.

Окрім цінної та надзвичайно важливої інформації, яку отримали учасники сесії, їм були видані гуманітарні, господарчі набори. Це символ підтримки та практична допомога для тих, хто зазнав найбільшого болю та втрат. Ці набори не лише забезпечують необхідні потреби для повсякденного життя, але також висловлюють нашу турботу та бажання допомогти пережити цей важкий період. Вони є символом єднання і співпереживання всієї нашої команди.

Давайте пам'ятати, що підтримка переселенців, а також тих людей, які потрапили у скрутне життєве становище - це не лише акт милосердя, це інвестиція в майбутнє нашої громади та всієї України. Кожна допомога, незалежно від її форми, сприяє створенню стабільного та сильного суспільства, де кожна людина має можливість реалізувати свій потенціал та жити в гідності. Тому, друзі, давайте разом підтримувати тих, хто цього потребує, даруючи надію, віру та любов. Кожен з нас має мож





















БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

qrPay.png

КОНТАКТИ

  • Phone
  • E-mail

+ 38 048 777 2517

  • Facebook
  • Instagram

© FHL, 2023

bottom of page