top of page

19.07.2023

Хочемо поділитися з вами вагомими результатами робити наших бджілок-працівниць Простір "Вільна" Одеса, Херсон, Ізмаїл!

18 дітей з Нової Каховки та інших окупованих територій приїхали до Польщі на 2 тижні!

Завдяки нашій коліжанці Сівіль Абієвій, президентці Асоціації розвитку співробітництва та організаторці проекту, наші дітки взяли участь у проекті обміну молоді "Пізнання світу - шлях до пізнання себе".

У понеділок, 17 липня, у Кельце відбулося його урочисте відкриття. Загалом у проекті взяло участь 36 дітей: 18 дітей з України, 18 дітей з Кельце – жителі міста, а також діти, які знайшли тут притулок після початку війни.

Для багатьох це перша поїздка за кордон, а насамперед – можливість провести час із однолітками, у дружній атмосфері, без прямої загрози війни, вибухів та ракет.

Молодіжний обмін триватиме два тижні. Протягом цього часу діти відвідуватимуть мовні заняття «Вивчай мову сусіда», танцювальні, театральні та мистецькі майстер-класи. У програмі також кілька поїздок та інтеграційних зустрічей. Завершиться табір спільним підсумковим концертом.

Дякуємо, Сівіль Абієвій та БО "Благодійний фонд "Місто тисячі джерел" м. Нова Каховка за неймовірну роботу в організації такого потужного проєкт! Саме через творчість, через мистецтво наші діти можуть загоїти всі свої травми.

Для реєстрації на тренінги заповніть гугл форму, за посиланнямhttps://sites.google.com/view/vilna

Для детальної інформації телефонуйте +380 (73) 231 01 01

Наш Telegram - переходьте за посиланням і натискайте "Приєднатися" там усі новинки, відповіді на ваші питання, зміни в заходах і реєстрація на них https://t.me/+ZpQVOb7aU-0wZjBi

Простір знаходиться за адресою: Одеса, вул Педагогічна 24










БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

qrPay.png

КОНТАКТИ

  • Phone
  • E-mail

+ 38 048 777 2517

  • Facebook
  • Instagram

© FHL, 2023

bottom of page