top of page

⭐️14.09.2023

Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» спільно з HEKS EPER Ukraine с. СЕКРЕТАРІВКА "Важливість Інформаційних сесій. Вплив на людей, які живуть в нашому регіоні"

Сьогодні ми хочемо поговорити про важливу річ - інформаційні сесії щодо гендерного та домашнього насильства та їх вплив на наших мешканців.

Чому це важливо?

Підвищення свідомості. Інформаційні сесії допомагають підвищити свідомість про проблему гендерного та домашнього насильства серед населення. Це допомагає розуміти, що це не є приватною проблемою, а загальносуспільною та важливою темою.

Зменшення стигми. Інформаційні сесії сприяють зменшенню стигми, пов'язаної з насильством. Люди навчаються розрізняти різні форми насильства та визнавати, що жертви насильства не повинні відчувати себе винними.

Досягнення допомоги. Люди отримують інформацію про те, як звертатися за допомогою та підтримкою, якщо вони чи хтось інший переживає насильство. Це може допомогти врятувати життя та покращити якість життя жертв.

Залучення до дій. Інформаційні сесії мотивують людей приєднатися до руху проти насильства та долучитися до ініціатив, спрямованих на створення безпечного та рівноправного суспільства.

Як ми це робимо?

У нашому регіоні ми регулярно проводимо інформаційні сесії, де експерти та фахівці діляться знаннями та ресурсами. Ми об'єднуємося, щоб робити нашу спільноту безпечнішою та гіднішою для всіх її членів.


БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

qrPay.png

КОНТАКТИ

  • Phone
  • E-mail

+ 38 048 777 2517

  • Facebook
  • Instagram

© FHL, 2023

bottom of page