top of page

13.07.2023

Напередодні відкриття Психологічний центр Еквілібріум ми побували на Первый Городской. Одесса та взяли участь в гостро-соціальному проекті «Червона Межа». З ведучим, Олександром Філяєвим, поспілкувалися Каріне Балян, Докторка, Координаторка Медичних програм в Україні Фонду допомоги біженцям з Нідерландів, та Микита Пермяков, координатор нашого центру та психолог Громадський Рух «Віра, Надія, Любов».

Під час розмови зосередилися на темі інтегрованої психологічної допомоги під час воєнного конфлікту. Каріне Балян, завдяки своєму багатому досвіду роботи з біженцями, поділилася цінними знаннями про те, як надати підтримку тим, хто потерпає від наслідків війни. Вона наголосила на важливості створення безпечного середовища для постраждалих та розповіла про те, як інтегрований підхід допомагає відновленню їхнього психічного здоров'я.

А Микита Пермяков, розповів про деталі роботи центру, команду фахівців і про те, хто може його відвідувати. Зазначимо, всі послуги, що надаватимуться спеціалістами центру, будуть безоплатними!

Також поділилися з глядачами важливою новиною! Вже завтра, 14 липня, психологічний центр "Еквілібріум" відкриває свої двері в місті Одеса. Ми усвідомлюємо значення психологічної допомоги і важливість наявності таких центрів у нашому місті. Відкриття "Еквілібріуму" в Одесі є великим кроком на шляху до створення здорового та емоційно стабільного суспільства.

Тож, якщо ви або ваші близькі потребуєте підтримки або просто бажаєте отримати консультацію, обов'язково звертайтеся до нашого Психологічного центру "Еквілібріум". Пам'ятайте, що доглядати за своїм фізичним здоров'ям - це важливо, але не менш важливе - турбуватися про своє психологічне благополуччя.

“Еквілібріум" психологічний центр Громадського Руху "Віра, Надія, Любов". Проект реалізується в рамках програми "Інтеграція психічного здоров'я/психосоціальної підтримки (MHPSS) та неінфекційних захворювань (NСDs) в профілактиці та догляді у гуманітарному реагуванні в Одеській області". Проект фінансується за підтримки Stichting Vluchteling.

Ми дякуємо Першому міському за можливість поділитися нашою роботою та важливою інформацією. Разом, створемо краще майбутнє для українців.



БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

qrPay.png

КОНТАКТИ

  • Phone
  • E-mail

+ 38 048 777 2517

  • Facebook
  • Instagram

© FHL, 2023

bottom of page