top of page

11-12.01.2024

Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» спільно з CARE.Ukraine у рамках проєкту

«ЖИТТЄВО ВАЖЛИВА ДОПОМОГА У СФЕРІ ЖИТЛА, БАГАТОЦІЛЬОВОЇ ГРОШОВОЇ ПІДТРИМКИ,

СЕКСУАЛЬНОГО І РЕПРОДУКТИВНОГО ЗДОРОВ’Я ТА ЗАХИСТУ ДЛЯ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД КОНФЛІКТУ

У СІЛЬСЬКИХ ГРОМАДАХ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ТА ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ».

Тренинг

Розширення знань у галузі сексуального та репродуктивного здоров'я для медичних працівників на півдні України

Останній тренінг, присвячений сексуальному та репродуктивному здоров'ю та попередженню неінфекційних захворювань, став подією, що викликала великий інтерес та супроводжувалася масою активних обговорень. Вже не один раз ми вдало проводили подібні тренінги для медичних працівників Ніколаївської, Херсонської та Одеської областей, але саме цей вирізнявся особливим ентузіазмом та інтенсивністю обговорень.

Організація тренінгу стала можливою завдяки сприянню медичних фахівців, які цінують важливість поширення знань в цій важливій сфері. Основною метою заходу було надати лікарям та медичним працівникам нові інструменти та поглиблені знання для вдосконалення надання медичної допомоги у галузі сексуального та репродуктивного здоров'я.

Зокрема, було активно обговорено питання важливості навчання молоді аспектам сексуального та репродуктивного здоров'я, а також способи покращення популярності профілактичних заходів серед населення.

Сексуальне та репродуктивне здоров'я залишаються актуальними та важливими аспектами загального благополуччя суспільства. Наша мета - сприяти їхньому поліпшенню, забезпечуючи лікарів необхідними знаннями та інструментами для високоякісного медичного обслуговування у цій чутливій сфері.



БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

qrPay.png

КОНТАКТИ

  • Phone
  • E-mail

+ 38 048 777 2517

  • Facebook
  • Instagram

© FHL, 2023

bottom of page