top of page

06.11.2023

Сьогодні Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» прийняв участь у важливій організаційно-консультативній зустрічі, ініційованій Правозахисною Спілкою Інвалідів, з представленням проєкту "Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах" за підтримки USAID «ГОВЕРЛА». Модератором зустрічі став Олександр Вознюк, голова ВГОІ «Правозахистна спілка інвалідів».

Під час цієї заходу ознайомились із програмою проєкту, а також відбулися жваві обговорення питань, пов'язаних з залученням активних жінок, ВПО та людей з інвалідністю до процесів прийняття владних рішень на місцевому, обласному та державному рівні. Особлива увага приділялася активним жінкам з числа осіб з інвалідністю.

Зустріч також була важливою для обговорення практичних кейсів та досвіду, що може бути корисним для подальшої співпраці в рамках проєкту "ГОВЕРЛА".

Ця ініціатива свідчить про важливість розвитку громадянського суспільства та залучення різних соціальних груп до процесів владного прийняття рішень.






БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

qrPay.png

КОНТАКТИ

  • Phone
  • E-mail

+ 38 048 777 2517

  • Facebook
  • Instagram

© FHL, 2023

bottom of page