top of page

02.02.2024

Сьогодні Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» взяв активну участь у заході, що організував Центр правової допомоги ACCREDO Благодійний фонд ВМС України  за підтримки Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund - Міжнародній конференції «Жінки. Мир. Безпека: сучасні правові виклики, актуальні проблеми та рішення» в межах діяльності Коаліція 1325. Одещина.

Захід об'єднав експертів, що обговорювали досвід країн Європейського Союзу з протидії ґендерно зумовленому насильству, СНПК та домашньому насильству.

В рамках конференції акцентувалася увага на проблемах протидії в Україні ґендерно зумовленому насильству, домашньому насильству та визначення правових та психологічних аспектів ідентифікації осіб, які стали жертвами насильства. Важливим аспектом обговорення стали питання підтримки ветеранів та їх сімей, а також надання юридичної та психологічної допомоги військовослужбовцям ВМС.

Цей захід відзначається як важливий крок у підтримці ініціатив, спрямованих на створення безпечного та рівноправного середовища для жінок, а також покращення підтримки ветеранів та військовослужбовців.


БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

qrPay.png

КОНТАКТИ

  • Phone
  • E-mail

+ 38 048 777 2517

  • Facebook
  • Instagram

© FHL, 2023

bottom of page