top of page

28.03.2024

Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» спільно з CARE.Ukraine у рамках проєкту

«ЖИТТЄВО ВАЖЛИВА ДОПОМОГА У СФЕРІ ЖИТЛА, БАГАТОЦІЛЬОВОЇ ГРОШОВОЇ ПІДТРИМКИ,

СЕКСУАЛЬНОГО І РЕПРОДУКТИВНОГО ЗДОРОВ’Я ТА ЗАХИСТУ ДЛЯ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД КОНФЛІКТУ

У СІЛЬСЬКИХ ГРОМАДАХ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ТА ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ».

с. Мирошниківка

 Наша мобільна бригада Херсонського району знову здійснила надзвичайно важливий виїзд, на цей раз у село Мірошниківка. Зустріч із місцевими мешканцями була дуже теплою та приязною. Ми відчули велику потребу у психосоціальній підтримці та кваліфікованому медичному обслуговуванні, особливо з урахуванням відсутності спеціалізованого приміщення для прийому пацієнтів.

 Наш лікар мобільної бригади провів прийом, під час якого виявив застарілі травми, які турбували мешканців протягом років. Безумовно, ми намагалися надати всю необхідну допомогу та поради щодо подальшого лікування та реабілітації.

 Водночас, психологиня нашої бригади провела на вулиці інформаційні сесії, спрямовані на усвідомлення та розуміння проблеми гендерного та домашнього насильства. Це була важлива можливість для місцевого населення обговорити та освідомити ці питання.

 Соціальна працівниця нашої бригади надала всім бенефіціарам важливу інформацію про контакти допомоги у випадку постраждання або страждання від домашнього насильства, гендерно-зумовленого насильства. Наголошуємо, що підтримка та захист кожної людини є нашим пріоритетом.

 Дякуємо місцевим жителям за їхню відкритість та готовність до співпраці. Ми віримо, що лише разом ми зможемо побудувати безпечне та підтримуюче середовище для всіх.



bottom of page