top of page

22.04.2024

Мобільна бригада м. Хуст.

" Мені потрібна підтримка ... '

Мама- це та людина, з якою у нас пов'язані самі теплі почуття та емоції. Вона народжує, виховує і відпускає нас у світ.

На жаль, не всі мами такі. Для Ірини (ім'я змінено) мамою завжди була бабуся, яка виховувала її поки рідна мама влаштовувала своє життя і перебувала далеко від доньки.

Ірина виросла і створила свою сім'ю.

В цей час Марина (ім'я змінено) повернулася у рідну домівку. Але життя доньки її не цікавить, навпаки, тепер вона їй заважає, тому що займає половину будинку.

Через це Марина влаштовує скандали, виганяє доньку з будинку, ображає її та дітей.

Ірина потерпає від психологічного та економічного насильства.

Коли в черговий раз мати вчинила домашнє насильство, Ірина зателефонувала Мобільній бригаді соціально-психологічної допомоги м.Хуст і попросила допомоги. Фахівчиня, психологіня мобільної бригади разом із кейс- менеджером приїхали на виклик, надали першу психологічну допомогу, склали оцінку потреб та оцінку ризиків , план безпеки постраждалих осіб.

Ірина намагається зробити все для того щоб стосунки з мамою були мирними , тому звернулася до мобільної бригади за допомогою і підтримкою у вирішенні цієї проблеми.

Мобільна бригада продовжує працювати з жінкою, також психологом МБ була проведена арт терапія з дітьми Ірини .

Ірина підтримує зв'язок з фахівцями мобільної бригади, отримує психологічні консультації та допомогу у вирішенні проблемних питань .

Послуги мобільної бригади надаються завдяки фінансовій підтримці урядів США ( Бюро гуманітарної допомоги USAID), Канади, Норвегії, Швеції, Великої Британії, Фінляндії, Данії та Гуманітарного Фонду для України (UHF).


bottom of page