top of page

16.05.2024

Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» спільно з CARE.Ukraine у рамках проєкту

«ЖИТТЄВО ВАЖЛИВА ДОПОМОГА У СФЕРІ ЖИТЛА, БАГАТОЦІЛЬОВОЇ ГРОШОВОЇ ПІДТРИМКИ,

СЕКСУАЛЬНОГО І РЕПРОДУКТИВНОГО ЗДОРОВ’Я ТА ЗАХИСТУ ДЛЯ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД КОНФЛІКТУ

У СІЛЬСЬКИХ ГРОМАДАХ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ТА ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ»

Виїзд МБ Бериславського району в с. Заградівка

Сьогодні наша мобільна бригада працювала в с. Заградівка, де спеціалісти проінформували місцеве населення на тему гендерно зумовленого насильства (ГЗН) та надали фахову підтримку щодо медичних, юридичних, соціальних та психологічних послуг.

Психолог провела індивідуальні консультації, допомагаючи жінкам, які втратили близьких родичів через військові дії, запобігти подальшому травмуванню та розвитку стресових станів. Соціальна працівниця використовувала метод терапії розмовою, допомагаючи жінкам знайти розраду та перенаправляючи потребуючих до відповідних структур для подальшої підтримки.

Надання медичної допомоги було ситуативним, враховуючи потребу нормалізувати життєві показники пацієнтів. Усіх бажаючих протестували, надали необхідні рекомендації та відповіли на запитання щодо здоров'я.

Жінки, які прийшли до нас, були дуже вдячні за можливість поспілкуватися, відчути підтримку та увагу. Ці моменти спілкування та допомоги особливо важливі під час воєнного конфлікту в Україні, коли кожен жест підтримки має велике значення.

Дякуємо всім, хто підтримує нашу роботу та допомагає нам бути поруч з тими, хто цього найбільше потребує. Разом ми сильніші!  #МобільнаБригада #ГендернаРівність #ПідтримкаУкраїни #ПротидіяНасильству



bottom of page