top of page

02.05.2024

2 травня в Київі відбулась Сесія з обміну досвідом для виконавчих партнерів IOM Ukraine (за результатами проведення менторської програми), в якій прийняв участь Громадський Рух «Віра, Надія, Любов».

Команда МОМ привітала партнерські організації, які приїхали з усіх регіонів України, з успішним завершенням цього етапу спільної роботи у проєктах та поділилася статистикою отриманих результатів та набутими досягненнями.

Програма заходу була сформована із поєднання елементів нетворкінгу та тренінгу задля подальшої ефективної роботи партнерів, формування сталих навичок та здобуття максимального якісного результату у будь-якій проєктній діяльності, розвитку особистих якостей співробітників та успішної командної роботи.

Дякуємо тренерам, всій команді МОМ Україна за цікавий та корисний досвід, нові знайомства, позитивні емоції та співпрацю!


Recent Posts

See All

10.05.2024

Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» спільно з HEKS EPER Ukraine с. Христофорівка, Миколаївська область Сьогодні наша мобільна бригада відвідала с. Христофорівка. Провели важливу психологічну групу дл

16.05.2024

Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» спільно з HEKS EPER Ukraine Сьогодні наша психологічна група "Як підвищити самооцінку та наповнити себе ресурсами!" працювала в селі Сухий Лиман. Дуже важливо пров

bottom of page