top of page

01.06.2024

У перший день літа в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.

Діти – це найголовніша радість у нашому житті! Їхня щирість і життєлюбність дарує нам щастя, тепло та надію!

Котрий рік поспіль Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» спільно з друзями та партнерами організовують справжнє свято для наших маленьких українців. І цей рік не став виключенням із багаторічної доброї традиції

За ініціативи Одеська міська рада Одеський зоопарк став великою ареною для яскравого масштабного свята. По всій території зоопарку було розташовано більше 40 локацій із різноманітними розважальними та розвиваючими майданчиками.

Тисячі дітей грали у ігри, інтелектуальні вікторини, розважальні конкурси та лотереї, малювали, робили іграшки, розписували пряники, виготовляли сувеніри-оберегі для наших захисників та захисниць, співали та танцювали.

Веселі аніматори та ростові ляльки розважали дітей, роблячи жваву руханку та флешмоб. Для кожного бажаючого фахівці-гримери робили аква-грим.

Та яке ж свято без солодощів?! Маленькі гості пригощалися солодкою ватою, печивом, цукерками, соками.

На головній сцені виступали музичні гурти, хореографічні та вокальні колективи.

На святі був присутній і мер Одеси Геннадій Леонідович Труханов.

У привітанні до багатотисячної аудиторії відвідувачів він зазначив, що в цей важкий час, попри всі перешкоди, ми маємо зробити все, щоб наші маленькі одесити та наші маленькі гості міста відчували справжнє дитинство.

Цей день став символом єдності та надії для всіх. Організатори і партнери свята підтвердили, що навіть у складні часи ми можемо зробити щасливими наших дітей.

Мирного неба над головою вам, любі наші діти і їх рідні! Хай у рідній державі для вас відкриваються нові щасливі можливості, а сьогодення буде пронизане мудрістю поколінь! Будьте здорові та радісні, і сприймайте світ так, щоб кожен день дарував щастя, любов, надійність і радість! А ми зробимо все, щоб це сталося!


bottom of page