top of page

19.06.2023

Черговий, продуктивний початок робочого тижня команди Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» та International Rescue Committee за підтримки Європейського Союзу. Сьогодні ми плідно попрацювали перед важливими зустрічами з мешканцями Одеської області. Наша мета залишається незмінною - надати допомогу внутрішньо переміщеним особам та мешканцям різних Об'єднаних територіальних громад.

Як завжди, ми збираємось зосередитися на двох важливих аспектах допомоги. По-перше, ми забезпечимо гуманітарними наборами усіх потребуючих, аби забезпечити основні матеріальні потреби та полегшити їхнє перебування в складній ситуації. По-друге, ми проведемо психологічні тренінги для мешканців ОТГ. Ми віримо, що після втрати домівок та довготривалого напруження, яке супроводжує переїзд на нове місце, підтримка психічного благополуччя стає надзвичайно важливою. Наші інформаційні сесії для мешканців дадуть можливість їм виразити свої емоції, розібратися в стресових ситуаціях та навчитися ефективним стратегіям копінгу.

Наша команда вже планує розташування точок видачі гуманітарних наборів, де мешканці зможуть отримати необхідні речі для повсякденного життя. Ми враховуємо особливості та потреби кожної Об'єднаної територіальної громади, працюючи разом з місцевими лідерами та жителями. Це допомагає нам розуміти контекст та культурні особливості кожного регіону, а також забезпечує взаємодію на рівні, що зберігає гідність та повагу до всіх учасників.










БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

qrPay.png

КОНТАКТИ

  • Phone
  • E-mail

+ 38 048 777 2517

  • Facebook
  • Instagram

© FHL, 2023

bottom of page