top of page

14.09.2023К

Коли наша команда реалізує проєкт, особливо якщо він направлений на допомогу людям в умовах війни, ми несемо додаткову відповідальність. Тому що будь-якої миті наші співробітники можуть зіткнутися з новими несподіваними викликами.

Для того, щоб вчасно вносити корективи та адаптуватися до змінюючись обставин наша організація має оперативно проводити моніторинг та оцінку. Саме тому ми постійно підтримуємо з вами зворотний зв'язок. Нам дуже важливий ваш відгук. В умовах війни, коли стабільність та передбачуваність відсутні, важливо мати підтримку та довіру спільноти. Ми прагнемо створити надійний мостик між допомогою та тими, хто її потребує найбільше, і ваша участь у цьому процесі дуже потрібна.

А для того, щоб ми з вами спілкувалися якісніше, наші співробітники проходять постійне навчання. Хочемо подякувати нашим партнерам Міжнародному комітету порятунку International Rescue Committee за дуже насичений триденний тренінг в Києві, який допоможе ефективно контролювати реалізацію проєктів, виявляти можливі прогалини в роботі та покращувати загальну ефективність нашої спільної діяльності.







БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

qrPay.png

КОНТАКТИ

  • Phone
  • E-mail

+ 38 048 777 2517

  • Facebook
  • Instagram

© FHL, 2023

bottom of page