top of page

ДОПОМОГА

Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» спільно з CARE.Ukraine у рамках проєкту

«ЖИТТЄВО ВАЖЛИВА ДОПОМОГА У СФЕРІ ЖИТЛА, БАГАТОЦІЛЬОВОЇ ГРОШОВОЇ ПІДТРИМКИ,

СЕКСУАЛЬНОГО І РЕПРОДУКТИВНОГО ЗДОРОВ’Я ТА ЗАХИСТУ ДЛЯ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД КОНФЛІКТУ

У СІЛЬСЬКИХ ГРОМАДАХ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ТА ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ».

с. Інженерне Херсонської області

 Невичерпна сила людської доброти та підтримки!

Сьогодні наша мобільна бригада відвідала село Інженерне у Херсонському районі, де місцеві жителі, після сильного обстрілу, з нетерпінням чекали нашого приїзду. Їхня радість та емоції зустрічі були просто неймовірними!

 Наш лікар провів плановий огляд та консультування мешканців, допомігши одному з пацієнтів виявити помилковий діагноз та надати правильне лікування. Вдячний пацієнт залишив позитивний відгук, використавши QR-код, щоб подякувати.

 Наша психологиня провела майстер-клас з технік для стабілізації психоемоційного стану та надала індивідуальні консультації з запитань відвідувачів, що допомогло знизити рівень тривожності та зосередити увагу на самопізнанні.

 Соціальна працівниця інформувала мешканців щодо роботи медичних закладів, соціальних служб та домовилася щодо проведення інформаційної сесії щодо попередження ГЗН у дитячому садочку селища.

 Разом ми виявляємо справжню силу спільної дії та підтримки! Дякуємо усім, хто долучився до цієї події та виявив свою готовність допомогти спільній справі!  #Підтримка #МобільнаБригада #Інженерне



bottom of page